Home » Basic Station » Arian Koops

Arian Koops

ARIAN KOOPS – drums

Arian is geen onbekende van Basic Station want die vriendschap gaat al decennia terug! Samen met Willem en Ben heeft hij jarenlang gespeeld in de band Blue Yonder, een band die in dezelfde studio oefende als Basic Station.

Arian is geboren op 6 maart 1958 te Oudewater maar door zijn ouders ontvoerd naar Amsterdam om 17 jaar later weer terug te keren in Oudewater. In deze mooie stad woont hij nog steeds met zijn grote liefde Stijntje. Zijn kinderen Tim en Myrthe zijn inmiddels uitgevlogen. Zijn eerste muzikale stapjes maakt hij rond zijn 18e levensjaar.

Arian playing

Destijds nog door het samen met wat leeftijdsgenoten muziek maken op een – in zijn geval- bij elkaar geraapt drumstel. Later in Oudewater drumde hij enkele jaren in de band One Day Flight.

Vanaf 1996 nam Arian plaats achter het drumstel bij de band Blue Yonder. Deze rock- en blues coverband heeft tot 2016 menig podium bestegen.
In het dagelijks leven is hij bestuurder van een scholengroep en directeur van Het Segment in Gouda, een school voor praktijkonderwijs.

Arian rookt niet, maar op woensdagavond wel mee 😉 als Basic Station oefent in de studio in Driebergen. Voor een lekker wijntje kun je hem altijd wakker maken………….

Behoefte aan snel contact of een goed glas met het Basic Station ritmebeest? Mail hem dan via Arian@basicstation.nl.

Arian_Henk_Wim

Wil jij ook Basic Station boeken?

Heb je vragen, wil je de CD’s bestellen of Basic Station boeken, neem dan contact op met de Basic Station Bandbaas, Edgar Blijenberg!