Basic Station heeft inmiddels 3 cd’s op zijn naam staan:

Your Name, is my guitar, is opgenomen in 2002 en bevat ondermeer de prachtige ballad Hardway Back. Het is niet voor niets dat de Basic Station fans steevast om dit nummer vragen. Klik hier >>CLICK<< om een compilatie  van Your name, is my guitar te beluisteren.

Trackin’ on a Trail, uit 2005, met het bijna symfonische Intercourse en natuurlijk Stevie Thing, de ode aan Stevie Ray Vaughan. Klik hier >>CLICK<< om een compilatie  van Trackin’on a Trail te beluisteren.

Many Roads, de meest recente Basic Station cd met onder meer het nummer  Brother Sam, een ode aan Willem zijn overleden broer Siem en uiteraard Many Roads, dat speciaal voor Anna, de overleden vrouw van Henk, is. Klik hier >>CLICK<< om een compilatie  van Many Roads te beluisteren.

Wil je horen hoe Basic Station zich ontwikkeld heeft in al die jaren? Klik dan op de button “CD’s” en ga naar de betreffende cd om een compilatie van die cd te beluisteren. Ze gelijk bestellen kan natuurlijk ook! Neem dan contact op  met Edgar, de Basic Station BandBaas.

Login