Gastmuzikant

GASTMUZIKANT – harmonica (of een ander gaaf instrument)

Ruim 10 jaar was Ruud Wegman  (www.bluesharmonica.nl.) de harmonicaspeler bij Basic Station. Zijn bijdragen kun je o.a. beluisteren op de cd “Many Roads”. Na zo’n lange periode en door de groeiende vraag naar zijn virtuositeit elders, heeft Ruud besloten niet langer een vast onderdeel te zijn van Basic Station. Hoewel Basic Station dat best jammer vindt maakt dat ook de weg vrij voor andere ‘experimenten’.

Richard Quartel op harmonica
Richard Quartel op harmonica (inmiddels ingelijfd bij Basic Station 🙂 )

Voor Basic Station is de lol in het samen muziek maken altijd het uitgangspunt geweest en om die reden zijn er ook regelmatig gastmuzikanten die met ons meespelen in de studio of tijdens optredens. Soms loopt dat super lekker, soms wat minder. Maakt niet uit, als we maar pret hebben met elkaar.

Dick Radder op basgitaar
Dick Radder op basgitaar

Het mooie van die instelling is dat Basic Station inmiddels een aardige groep goede muzikanten om zich heen heeft verzameld die bij optredens of in de studio lekker met ons mee kunnen spelen. En.. nieuwe input geeft vaak verrassende resultaten!

Kortom, de kans dat je tijdens een van de optredens van Basic Station een gastmuzikant tegenkomt is erg groot.

Rien van Rijn op harmonica
Rien van Rijn op harmonica

En mocht jijzelf nou graag eens een deuntje meespelen met Basic Station, aarzel niet en neem contact met ons op. Zoals gezegd, daar staan wij (bijna 😉 ) altijd voor open. Ongeacht het instrument dat je bespeelt, want het samen lekker knallen is en blijft het mooiste wat er is.

Gewoon doen!

Wil jij ook Basic Station boeken?

Heb je vragen, wil je de CD’s bestellen of Basic Station boeken, neem dan contact op met de Basic Station Bandbaas, Edgar Blijenberg!