Bert van Eeden

BERT VAN EEDEN – promotie, productie en bandmanagement

Bert van Eeden

Ook Bert van Eeden is geboren, en zelfs zonder dat hij daar invloed op had. Dat zal even wennen geweest zijn voor hem, want Bert is graag “in charge”! In het dagelijks leven is Bert ondernemer en eigenaar van organisaties die er voor zorgen dat Nederland tot rust komt. Juist, Misterbed en Beds & More.

Bert kwam bij Basic Station langs voor wat goede muziek en een biertje. Al snel realiseerde hij zich dat Basic Station hem erg veel rust en vooral plezier bezorgde. De ras-ondernemer in hem bedacht dan ook vlot: “Die mannen kunnen wat, daar moet meer aandacht voor komen!”

Bert van Eeden

Bert zijn sales-, marketing- en organisatieachtergrond bleek een heuse lacune binnen Basic Station op te vullen. De man met de bruisende ideëen, daadkracht en het hart op de goede plek werd dan ook met open armen ontvangen en in de Basic Station gelederen opgenomen. Naast zijn activiteiten ter ondersteuning van Edgar bij de promotie en het bandmanagement zorgt Bert er ook immer voor dat zaken aangepakt én gerealiseerd worden. De Basic Station website, het logo en videoclip zijn daar goede voorbeelden van.

Wat zeker niet onvermeld mag blijven is dat Bert ook zorgt voor het vervoer van de band van en naar de optredens in een heuse Misterbed/Basic StationBus. En… mocht je Bert tegenkomen in de Misterbed/Basic StationBus.. berg je dan maar want net als Basic Station gaat Bert altijd volgas! (Daarom past hij ook zo goed bij de band) 🙂 .

De Basic StationBus van Misterbed

Naast Basic Station heeft Bert nog vele andere hobby’s zoals het (rally)rijden met één van zijn klassieke Volvo’s, theater- en concertbezoek of het lekker sleutelen in zijn prachtige hobbygarage.

Basic Station is erg blij met de ondersteuning en acties van deze organisator, doener, regelaar, sjouwer, trekker, ideëenman, initiatiefnemer en sponsor want zonder zijn onvermoeibare inzet en acties zou het vooral enkel bij muziek maken blijven. En dat willen we juist graag delen met velen!

Graag eens een mooie rit maken met onze Bert? Mail hem via bertvaneeden@basicstation.nl.

Basic Station

Wil jij ook Basic Station boeken?

Heb je vragen, wil je de CD’s bestellen of Basic Station boeken, neem dan contact op met de Basic Station Bandbaas, Edgar Blijenberg!